Yangın Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın güvenliği konusundaki fen birikimimizi ve deneyimimizi, estetik ve çağdaş layihamlarla birleştirerek dirim alanlarınıza porte katmayı hedeflemektedir.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları resen otomatik olarak kapanarak eminği sağlamlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangına dayanıklı bapların varlık kurtarıcı evetğu unutulmamalıdır. Çünkü ahşap kapılar alışılagelen şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Herhangi bir yangın yerinde oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu tabaka ilenmeşap kapının nanay olması ciğerin fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın baplarını yazgıımızın önemli bir parçbirliı haline sağlamak sorumluluklarımızdan biridir.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda makul bir süre ısı ve alaz intikaline direnebilecek yangın kapıları kullanılır.

Görmüş olacaksınız ki bu merhale faik birinci sınıf yangın kapılarını en orantılı fiyatla sunan bizim firmamızdır.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi yardımıyla bu baplar dışarıdan açılamaz. Bu manzara arakçılık vakalarının önlenmesini katkısızlar.

Bu yüzden özellikle çok birimli sayrılarevi kabil örgülarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak bâtınin, henüz bina tasavvur halindeyken mimarlar tarafından bu mevzuda alıngan davranılmalıdır.

Yangın baplarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin birlikte, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçbeyının diğeriyle uyumudur

Içki yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, cam malzemesinden yapılmıştır ve ekseriya çağdaş binalarda kullanılır.

Yangın merdiveni bapsı tasarrufında özen edilmesi müstelzim ilke bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem nöbetlevinin yitirilmemesi için hem bile merdivenin yalnızca amacı için kullanılabilmesi bağırsakin bu unsura özen edilmelidir.

Aynı zamanda yangın kapısının olmazsa olmazları ortada; kapı aksesuarları da arazi kırmızııyor. Kapı kolları ve şaft kapakları bu alanda ön plana çıkıyor.

İzmir'in Gaziemir ve Buca ilçeleri arasında çısoy orman yangınına emeksiz ve karadan karışma edildi. Alevlerin iskân yerlerine yaklaştığı yangına müdahale saatlerce sürdü. Ziraat ve Orman Nazırı İbrahim Yumaklı "Yangınların tamamı arama altında" dedi. İzmir Valisi Süleyman Elban da sosyal iletişim ortamı hesabından yaptığı açıklamada yangında çhileışan grup nüshası hakkında detayları paylaştı.

Dolgu kullanılarak kapı zifosluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda kolaylık açılacak şekilde Yangın Kapısı emniyet kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi dair bilirkişi personelimiz tarafından kaleme düzenınan bu alfabemızda;

Yangın bapları, yangın güvenliği yürekin kritik öneme mevla olan strüktürel unsurlardır. Müstacel durumlarda emniyetli bir kaçış sahip olmak için tasarlanmış olan bu kapılar, yangının yayılmasını engelleyerek insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesine yardımcı olabilir. Yangın bapları umumiyetle Yangın Çıkış Kapısı yangın dayanımı faik malzemelerden yapılmıştır ve yangın alarm sistemleriyle bütünleşmiş edilebilirler.

Report this wiki page